Shared posts
ضربالاجل مجلس به غنی و عبدالله برای معرفی کابینه بدون نتیجه به پایان رسید
گلاب به روتون، روم سيا، من شرمنده ام
چاووشی برای اولینبار کنسرت میدهد
جمعهها: وی چت و اشتباهات ادراکی در مورد رفتارهای جنسی انسان
Mahdicuکاملا موافقتم با مبحث نگاه شده و ممنونم از نویسنده ش
زن ها و مردها تفاوت هایی با هم دارن. تفاوتهای ظاهری رو اکثرا شکسته بسته بلدیم ولی تفاوتهای عمیقتر رو ظاهرا بعضی ها بلد نیستن. اولین آشنایی من با وی چت زمانی بود که یکسری پسر ۳۰ ساله نشسته بودن و تعریف می کردن که یک چیز عجیبی ظاهر شده که رو گوشی نصب می کنی و بعد تکونش می دی و بعد یک دختری پیدا می شه که تو می تونی باهاش بخوابی. ذهنیتی در حد دبیرستان.
در سطح بیولوژی تکاملی – روند توسعه نرم افزاری و سخت افزاری انسان در چند میلیون سال قبل تا حالا – یکی از فرقهای زنها با مردها شیوه انتخاب جفت است. مردها در طول این چند میلیون سال می تونستن در هفته با هفت نفر بخوابن و همه رو باردار کنن و ژنشون رو پخش. در مقابل زنهایی که در مقابل دریافت یک ژن، چند سال مسوول هستن براشون کاملا طبیعی است که موقع «انتخاب» جفت بسیار سخت گیر تر باشن و باید خیلی دقیق به این فکر کنن که وقتی در طول زندگی حداکثر می تونن ۱۰ انسان دیگه رو تحویل بدن (ژنشون رو ده بار پخش کنن) باید در این مورد که این شانس رو به کی می دن خیلی سخت گیر باشن.
در سطح اجتماعی هم زنها محدودیت های بیشتری دارن. تمام مفاهیمی مثل پاکدامنی، شرم، حیا، بکارت و .. برای زنها بار معنایی بیشتری پیدا کردن و از اونطرف هم اگر یک پسر و دختر با هم سکس داشته باشن، قضاوت عمومی جامعه به ضرر دختر خواهد بود – مفهومی شبیه Slut Shaming خارجیها.
حالا در این شرایط شما باید چند سالتون باشه و چقدر تجربه داشته باشید که این سناریو رو قبول کنید:
دختری هست که دنبال سکسه. برای سکس دنبال یک غریبه است. براش اوکی است که این غریبه یک همسایه نزدیک باشه و احتمالا اونو هم بعد از دیدن بشناسه یا فردا تو خیابون ببینه و شماره تماسش رو هم نگه داره
خب این آدم با افسانه دبیرستانی وی چت می خونه: دختری که موبایل رو برمیداره تکون می ده بعد می ره خونه یکی از همسایهها باهاش می خوابه.
ولی هزار و یک مدل مشکل ادراکی داره:
- دختری که سکس بخواد به راحتی می تونی از آدم های اطراف یکی رو پیدا کنه. نیازی به تست یک غریبه نیست.
- در جامعه ما کسی به راحتی به غریبه اعتماد نمی کنه. حتی در دنیای آدم های بالغتر هم برای تبدیل یک دوستی اینترنتی برای سکس به دیدن در دنیای واقعی کلی پیچیدگی وجود داره و هزار مدل احتیاط
- اگر دختری حتی یک سکس کژوال با یک غریبه بخواد، منطقا ترجیح می ده این سکس با همسایه یا همکار نباشه
- کلی افسانه در وی چت هست که درست مثل افسانه سیستم های هرمی (از گولدکوئست تا فلان و بهمان) هست: یک دوست دارم که با این کار کلی موفق شده. من حتی قصه کسایی رو شنیدم که سوار ماشین می شن می رن تو شهر می چرخن و وی چت رو تکون می دن تا بالاخره یکی بگه «بیا فلان کوچه فلان زنگ رو بزن»
- تو جمع پسرونه / مردونه که به جوابهاشون اطمینان هست مطرح که آیا کسی تا به حال از وی چت به سکس رسیده یا نه. جواب همه منفی بود.
- در جمع دخترهایی که انواع آسیبهای اجتماعی رو داشتن سوال شد که آیا با وی چت آشنا هستن. تقریبا همه بودن و داشتن ولی هیچ کس از این طریق کسی رو ندیده بود و به نظرشون یک چیز فان بود برای آشنایی و گپ.
- …
اما شکی نیست که وی چت ایران / دنیا رو برداشته. چرا؟ جوابش مطمئنا چند بعدی است و خارج از حوصله این مطلب که در مورد اشتباهات ادراکی سانسورچی در مورد جنسیت است. شاید نیاز به ارتباط یک دلیل اصلی باشه. آدم ها لازم دارن حرف بزنن، دوست پیدا کنن و درددل کنن و در جامعه ای که نه بار هست نه مدرسه مختلط و نه خیلی چیزهای دیگه و پلیس اخلاق سر کوچه واستاده تا بی اخلاقها از نظر خودش رو دستگیر کنه، چه روشی بهتر از یک روش ناشناس در اینترنت با کسی که مطمئن هستی الان می خواد با یکی حرف بزنه؟ من بارها در وی چت با آدمها گپ زدم. اونهم گپهای بسیار خوب و لذت بخش ولی هیچ وقت اون دختر فضایی که دلش سکس اتفاقی با یک همسایه ندیده و نشناخته می خواد رو ندیدم. وی چت تا جایی که من دیدم ابزاری بود برای گپ زدن با کسانی که اونها رو نمی شناسی. یک جور چت رولت و البته مشخصه که این می تونه منجر به دوستی و دیدنهای بیشتر بشه، مثل دوستی فیسبوک یا تو ایستگاه اتوبوس.
حالا وی چت احتمالا به دلیل همین اشتباهات ادراکی سانسورچی، سانسور شده و لازمه ما دو نکته رو فراموش نکنیم. اولی اینه که هیچ شکلی از سانسور کار نمی کنه و قفط مسائل رو عمیق تر، سرکوب شده تر و بیمارتر می کنه. سانسور وی چت، اخلاقیات رو به شیوه ای که سانسورچی دوست داره تنظیم نمی کنه. لرزوندن وی چت، «علت» نیست که با بستنش همه «سالم» بشن. لرزوندن وی چت معلول سانسورهای قبلی و سرکوبهای اجتماعی است و وی چت فقط یک روش برای رسیدن به هدفی که افراد دنبالش هستن است. دولت با بستن یک راه نمی تونه نیاز به رسیدن به یک مقصد رو از بین ببره. حکومت باید به جای بستن وی چت به این فکر کن که در طول سی و پنج سال حکومتش چیکار کرده که الان لازمه وی چت رو سانسور کنه. بستن راهها، مردم رو از رسیدن به مقاصد باز نمی داره بلکه فقط باعث می شه آدمها سر از زیرزمینهایی تاریکتر و دور از دسترس تر در بیارن.
نکته دوم هم اینه که سانسور وی چت درست مثل سانسور فیسبوک باعث سرازیر شدن جمعیتی بیشتری به دنیای برنامههای ضد سانسور خواهد بود. خاموش کردن چراغ یک اتاق ممکنه باعث بشه آدمها توی اون اتاق نرن ولی وقتی همه چراغهای خونه رو خاموش کردیم، هر کسی یک چراغ قوه دستش خواهد گرفت و به هر کجا که بتونه سر خواهد زد.
Aaron Nagel's 'Majesty' Print with 1XRun
Mahdicubeauty painting
کوکاکولا پس از ۱۳ سال عنوان «ارزشمندترین نشان تجاری» را به اپل باخت
جمعهها: خوراکیها تفاوت سکس در پورن و زندگی واقعی رو توضیح می دن
سکس در زندگی واقعی و و پورن، با هم فرق داره. این پیامی است که ویدئوی بالا در هفته گذشته داد و اینترنت رو پر کرد از بحث در این مورد. من همیشه گفتم که یاد گرفتن سکس از پورن، مثل اینه که بخواین از دیدن فیلمهای جکی چان، دعوا کردن تو مدرسه رو یاد بگیرین. اگر اینترنت اسلامی عزیز دست و پاتون رو نبسته، فیلم یک دقیقه ای و خوردهای بالا رو ببینین یا عکسهای پایین رو نگاه کنین:
بذارین اول نگاهی بندازیم به سایز پورن استارهای مرد:
۱۵ تا ۲۲ سانتیمتر! اما در دنیای واقعی:
۱۲ تا ۱۷ سانتیمتر! همچنین توی پورن موی خیلی کمی اون پایین هست در حالی که در زندگی واقعی ۶۵٪ زنها و ۸۵٪ مردها مو دارن.
همچنین در پورن ظاهر وجاینای واژن همه زنها تقریبا شبیه همدیگه است اما در دنیای واقعی تفاوت خیلی زیاده:
بحث تحریک شدن هم هست. آدمهای واقعی برای شروع به ده تا دوازده دقیقه وقت نیاز دارن که در مقابل پورن استارها که قارتی شروع می کنن بسیار زیاده:
همچنین پورن استارهای مرد می تونن دقیقهها، ساعتها و روزها جلو عقب کنن در حالی که ۷۵٪ مردها در سه دقیقه به ارگاسم میرسن.
اینهم هست که با اینکه تمام پورن استارهای توی فیلمها ظاهرا فقط با دخول ارگاسم میشن، در زندگی واقعی ۷۱٪ زنها این شرایط رو ندارن.
بقیه چیزها چی؟
- فقط یازده و نیم درصد زنها در دنیای واقعی رابطه جنسی با جنس موافق رو تجربه می کنن.
- فقط ۴۰ درصد سکس آنال اِیْنال (مقعدی) رو تجربه می کنن.
- فقط ۲۰ درصد سکس سه نفره رو تجربه کردن.
- و فقط ۴۰ درصد بستنهای سَبُک رو تجربه کردن.. فقط؟! ظاهرا درصد بالایی است.
و این ترجمه کامل نبود پس خوبه برگردین به بالا و تلاش کنین فیلم رو ببینین. اگر کسی زحمت آپلود در جایی رو کشید بگه تا من به لینک مطلب اضافه کنم.
آپدیت: برای دانلود به این کامنت و این کامنت نگاه کنین یا تا هفت روز آینده از اینجا بگیرین.
The post جمعهها: خوراکیها تفاوت سکس در پورن و زندگی واقعی رو توضیح می دن appeared first on کیبرد آزاد.
کلید چطور کار می کند؟
عکس متحرک
محتوای مشابه
- همه می پرند شما چطور؟
- درس عشق شماره ۱ * love is *
- عکس های جالب و خنده دار از سراسر جهان – ۱۸ مرداد
- درس عشق شماره ۷ * love is *
- درس عشق شماره ۵ * love is *
- درس عشق شماره ۶ * love is *
- درس عشق شماره ۸ * love is *
- درس عشق شماره ۴ * love is *
- درس عشق شماره ۲ * love is *
- ما عاشق تابستان هستیم – سری دوم عکس ها
- چطور ده سال جوانتر شویم
- مجموعه عکس های جالبی از خلاقیت مبارزان سوری علیه حکومت بشار اسد
- لباس های خلاقانه کتی پرایس
پست های پیشنهادی
نوشته کلید چطور کار می کند؟ اولین بار در محفل دوستان امید-omid20-100.biz 20 پدیدار شد.
سه کوهنورد ایرانی - (این مطلب را حتما بخوانید)
جواد حسینی / مرداد /// در یک برنامه تبلیغاتی، اثر بخشی پیام بر مخاطب بستگی به این دارد که آیا مخاطب پذیرای پیام ارسالی هست و آیا آنرا همسو با خواسته ها، علایق، عقاید و منافع خود می داند یا خیر؟. همانطور که مستحضرید، در تبلیغات جهت افزایش اثر بخشی پیام تبلیغ بر مخاطب، از شش جاذبه استفاده میشود: جاذبه منطقی، جاذبه احساسی، جاذبه طنز، جاذبه ترس، اخلاق و بیان واقعیت (جاذبه تک جنبه ای و جاذبه دو جنبه ای). غرض از اشاره به مطالب فوق، صحبت در خصوص تصویر تبلیغاتی زیر است. همانطور که احتمالاً از طریق رسانه های خبری مطلع شده اید، 16 ژوئیه سه نفر از اعضای تیم کوهنوردی ایران در یک اقدام باورنکردنی راه جدیدی برای رسیدن به قله ۸۰51 متری Broad Peak یا K3 یافتند، اما این سه کوهنورد ایرانی موفق نشدند طبق برنامه پایین بیایند و چندین شب را در ارتفاع 7800 متری گذراندند. و متاسفانه با وجود ارسال کمک از کمپ های دیگر، تلاش برای نجات آنها موفقیت آمیز نبود.
در تصویر فوق میبینید که یک شرکت سازنده دوربینهای حرفهای عکاسی با تیتر "هنوز هم امید است"چه زیبا از جاذبه احساسی در تبلیغ خود استفاده کرده است. در تعریف تبلیغات احساسی میخوانیم که در این تبلیغ از تحریک احساسات و برانگیختن آن جهت دستیابی به هدف استفاده میشود، که این جاذبه احتمال درک بهتر پیام را فراهم کرده و در ذهن مخاطب حک میکند. باین حال، اطلاعات زیادی را در مورد کالا ارائه نمی دهد. در این تصویر تبلیغاتی نیز شرکت سازنده، بدون ذکر اطلاعات زیادی در خصوص محصول خود (هرچند تصویر کیفیت پایینی دارد و نمیتوان تمامی جملات آن را خواند، ولی به نظر بنده Nikon D5200 در تصویر نشان داده شده است)، صرفاً با اشاره به نام سه کوهنورد ایرانی (آیدین بزرگی، مجتبی جراحی و پویا کیوان) زیر تیتر "هنوز هم امید است"، میخواهد قدرت محصول خود در شناسایی چهره را به رخ بکشد. تصویر کاملاً گویای نیت طراح در معرفی مزیت رقابتی محصول بوده و سه مربع قرمز اشاره به سه کوهنورد ایرانی دارد. به نظر میرسد که این مدل دوربین بین کوهنوردان شناخته شده است، چون طراح هیچ نشانی از برند و حتی مدل آن ارائه نکرده است. در واقع به نظر بنده هدف از این تبلغ، معرفی یک محصول جدید نیست، برجسته کرده قابلیت محصول برای استفاده کنندگان آن میباشد. همانطور که دکتر محمدیان در صفحه 25 کتاب مدیریت تبلیغات خود چنین مینویسد: "صرف اینکه تبلیغ شود که جنس را بخرید کافی نیست، حتی پس از اینکه خرید حاصل شد نیز برای کسانی که محصول را خریده اند باید تبلیغ کرد تا اطمینان یابند تصمیم خرید درستی گرفته اند. چون افراد پس از خرید به ویژه اگر خریدشان جزو خریدهای با درگیری ذهنی بالا باشد، دچار تردید میشوند".
[اختصاصی] آلبوم نایاب موسیقی بسیار خاطره انگیز و شنیدنی فیلم دیدی مشابه رییس (Didi – Der Doppelgänger)، اثری مشترک ازهارولد فالترمیر (Harold Faltermeyer) و آرتور لوبر (Arthur Lauber) + تمامی کاورها با کیفیت
Composer: Arthur Lauber & Harold Faltermeyer
Country: Germany
Labels & Date
BGM Ariola Munchen Gmbh 2004
Ariola Eurodisk Gmbh 1984
Album: Didi - Der Doppelgänger
Composer: Harold Faltermeyer
Harold Faltermeyer (born Harald Faltermeier; October 5, 1952) is a German musician, keyboardist, composer and record producer
128Kbps - 10trcks - 37MB
آلبوم کمیابی که دوستداران فیلم های دیدی دودل (دیتر هالروردن) شاید سالها منتظرش بودند!
تم اصلی فیلم آدم رو میبره به اون سالهای کودکی و پخش فیلم های دیدی با اون دوبله فراموش ناشدنی
دیتر هالروردن یا دیدی (به آلمانی: Dieter Hallervorden) هنرپیشه، کمدین و خواننده آلمانی است. او متولد ۵ سپتامبر ۱۹۳۵ میلادی برابر ۱۳ شهریور ۱۳۱۴ هجری شمسی است.
هالروردن که متولد آلمان شرقی بود، سال ۱۹۵۸ بعد از آنکه با رژیم کمونیست حاکم بر این کشور مشکل پیدا کرد، ازآنجا گریخت.
تمامی فیلمهای دیدی پخش شده درایران با دوبله ( حسین عرفانی ) انجام گرفته است
>> انتشار برای اولین بار در سایت معنای موسیقی <<