Shared posts

19 Nov 00:27

اپل برای تعمیر آی‌فون از چه وسایلی استفاده می‌کند؟

by علیرضا مجیدی

نه! نباید انتظار داشت که بچه‌های امروزی مثل ما تجاربی مثل باز کردن تلفن یا رادیوی منزل را تجربه کنند، دست‌کم بدون هزینه و مشکلات!

باز کردن بسیاری از گجت‌ها و گوشی‌های موبایل روز به روز دشوارتر می‌شود. آی‌فون در این میان از لحاظ سختی باز کردن، شهره است، البته بعضی از شرکت‌های دیگر به سرعت راه اپل را طی می‌کنند، مثل گوشی‌های شرکت HTC.

آیا تا به حال فکر کرده‌اید که خود کارکنان اپل برای تعمیر گوشی‌های آی‌فون ۵c و ۵s از چه وسایلی استفاده می‌کنند؟

وقتی به آی‌فون خود نگاه می‌کنید، راهی برای برداشتن صفحه نمایش به نظرتان نمی‌آید، اما با وسیله‌ای که در زیر می‌بینید، برداشتن صفحه نمایش با سرعت و با امنیت زیاد می‌تواند انجام شود.

این وسیله چهار قسمت چسبنده دارد که دو تا به پشت گوشی و دو تا به صفحه نمایش می‌چسبند و بعد با بالا کشیدن یک اهرم می‌شود، صفحه نمایش را با دقت جدا کرد.

iFixit که در بیرون ریختن دل و روده همه گجت‌ها تخصص دارد، باتری آی‌فون را با بلند کردن ناگهانی آن از جایش، طوری که از نوارهای چسبان زیری جدا شود، خارج می‌کند.

اما خود اپل توصیه می‌کند که ابتدا با یک قیچی، قسمت آزاد نوارها چسبان جدا شود،

بعد از یک سر نوار را از کنار گرفته شود و به آرامی خارج شود،

تازه اینجاست که می‌توانید باتری را بلند کنید و به قسمت‌های داخلی دسترسی پیدا کنید.

موقع سوار کردن باتری، باز هم باید از نوارهای چسبان استفاده کنید:

کارکنان ساده اپل در قسمت Geniuses اپل استورها اجازه دارند، هفت قسمت خراب یک آی‌فون را رأسا تعویص کنند، اینها شامل موارد زیر هستند:

اسپیکرها، رسیور، موتور ویبره، دوربین iSight ، باتری، خارج کننده سیم کارت و نمایشگر.

در این تصویر متحرک می‌بینید که خارج اسپیکر بسیار ساده است:

شاید برایتان جالب باشد بدانید که خارج کننده سیم کارت، هم قطعه‌ای است که به کرات خراب می‌شود و نیاز به تعویض پیدا می‌کند.

اما یادم رفت به شما بگویم که اپل حتی برای جا زدن باتری هم یک وسیله دارد، هنگامی که یک باتری تعویض می‌شود و روی نوار چسبان قرار داده می‌شود، باید روی آن فشار بدهیم، تا روی نوار بچسبد و ثابت شود. اپل برای اینکه روی یک قسمت خاص باتری فشار بیش از حدی وارد نشود و یک فشار متوازن به باتری وارد شود، این وسیله جالب را ساخته است.

به طور کلی باید گفت، در دسترس بودن خدمات بعد از فروش و امکان تعمیر گوشی‌ها توسط پرسنل آموزش‌دیده و با استفاده از تجهیزات مخصوص، خریدار را بسیار مطمئن می‌کند، اما باید تا زمانی که شرایط چنین چیزی برای ما در ایران مهیا شود با وسواس زیاد از گجت‌هایمان نگهداری کنیم و به بخت و اقبال تکیه کنیم!

منبع


فید یک پزشک محل مناسبی برای تبلیغات شما: محل تبلیغات متنی و بنری شما

برای سفارش تبلیغ تماس بگیرید

19 Nov 00:26

بازنمایش تاریخ به سبک اینستاگرام در سایت هیستاگرام

by علیرضا مجیدی

همیشه تصور می‌کنم اگر در دهه‌ها قبل اینترنت به سبک امروزی بود، شاهد چه تغییراتی بودیم، چه توییت‌هایی که ماندگار نمی‌شدند و چه عکس‌ها و ویدئوهایی که برای همیشه ثبت می‌شدند و از خاطر نمی‌رفتند.

اینستاگرام محبوب‌ترین شبکه اجتماعی اشتراک عکس است، حالا تصور کنید که شخصیت‌های مشهور تاریخی، می‌توانستند عکس در اینستاگرام به اشتراک بگذارند!

هیستاگرام نمود چنین تخیلی است.

مرور این سایت هم فال و هم تماشا، دیدن بعضی از عکس‌های آن ما را خنده می‌اندازد و برخی عکس‌های آن هم مرور دوباره تاریخ هستند و ما را به فکر فرو می‌برند.

11-18-2013 6-52-52 PM

11-18-2013 6-51-40 PM

11-18-2013 6-49-20 PM

11-18-2013 6-48-52 PM

11-18-2013 6-48-07 PM

11-18-2013 6-47-16 PM

11-18-2013 6-46-37 PM

11-18-2013 6-45-39 PM

آیا شما هم می‌توانید به همین سبک، عکس‌هایی از تاریخ ایران بسازید؟ اگر مایل بودید، می‌توانید عکس‌های خود را برای من ایمیل کنید (alirezamajidi در جی میل)، تا در «یک پزشک» منتشر شوند.


فید یک پزشک محل مناسبی برای تبلیغات شما: محل تبلیغات متنی و بنری شما

برای سفارش تبلیغ تماس بگیرید

18 Nov 22:33

اعتراف

by رامین سا
ما هیچکدوم از اعضای خانوادمون در طی تاریخ پادشاه یا رئیس جمهور نبوده. نهایتش عموی بابام یه‌کم شبیه چرچیل بود.