Shared posts

26 Jul 21:13

Cooler Master udgiver den stilede V8 GTS-køler

Cooler Master udgiver den stilede V8 GTS-kølerCooler Master offentliggjorde for nyligt en imponerende kraftfuld og stilet CPU-køler, kaldet V8 GTS. Kølerens hovedheatsink overfører varmen fra processoren via et indbygget dampkammer, ligesom man kender det fra strømslugende grafikkort.

Læs også: Zalman er klar med en ultrakompakt CPU-køler

V8 GTS ligner mest noget Batman ville have siddende i hans computer, men Cooler Master siger selv, at designet er inspireret af muskelbiler, hvilket navnet tydeligvis også lever op til. Vi må bare håbe, at de ikke også er blevet inspireret af muskelbilernes støjniveau.Køleren er opbygget af otte heatpipes og tre heatsinks: en stor i midten med det integrerede dampkammer og to små på ydresiderne af blæserne. De tre heatsinks køles nemlig ned af to store 140 mm-blæsere, der ved hjælp af en ny generation af selvsmørende blæserkuglelejer kan bruges i op til hele 160.000 timer. Den LED-oplyste køler vejer i øvrigt lidt over 1 kg med blæsere.Cooler Master V8 GTS forventes tilgængelig i august, og den kommer minimum til at koste 600 kroner.


Kilde: Cooler Master

Permanent link til denne nyhed | Brugerkommentarer


16 Jul 20:31

GPS navigation med display i forruden

by nospam@recordere.dk (Lars Ladingkær)
Garmin er klar med et display, der kan sende navigationen fra smartphonen op i bilens forrude.
11 Jul 21:37

Den nye GTA V trailer viser gameplay fra PS3 versionen

Den nye GTA V trailer viser gameplay fra PS3 versionenRockstar Games svarer på de skeptikere, som mener at den imponerende grafik i gameplay traileren for Grand Theft Auto V ikke kan være taget fra den nuværende generation af konsoller.

Både Sony og Microsoft har annonceret nye konsol lanceringer senere i år, hvor hardwarespecifikationerne får et ordentligt nyk opad. Men vi skal alligevel ikke forvente at GTA V udkommer til de to konsoller lige med det samme. Selv en eventuel udgivelse på PC, har udvikleren valgt at være meget stille om.

Men nu har Rockstar følt sig nødsaget til at fortælle, at gameplay sekvenserne i den seneste trailer, altså er blevet optaget med PlayStation 3 versionen af spillet.

"Just to clarify for those asking, this particular video was captured with footage from the PS3 version of the game," skriver Rockstar Games på sin hjemmeside.

Læs også: Rockstar viser gameplay fra GTA V

Der blev føjet til spekulationerne om en PC version af GTA V tidligere i dag, da et jobopslag hos Rockstars Leeds afdeling i jobbeskrivelsen havde følgende sætning: "help bring our latest titles to the PC platform."

Rockstar tog hurtigt jobopslaget ned igen, efter det begyndte at skabe stor opmærksomhed. GTA V udkommer den 17. september i hele verden til Xbox 360 og PlayStation 3.


Kilde: C&VG

Permanent link til denne nyhed | Brugerkommentarer