Shared posts

28 Oct 13:41

imperfect-existence: ❤

28 Oct 13:41

Photo



28 Oct 13:41

maridaniella: “Goodbye, said the fox. And now here is my...



maridaniella:

“Goodbye, said the fox. And now here is my secret, a very simple secret. It is only with the heart that one can see rightly. What is essential is invisible to the eye.” ― Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince

14 Aug 08:56

My Hero



My Hero

14 Aug 08:56

floralexie: inhale - exhale 



floralexie:

inhale - exhale 

14 Aug 08:55

downmiriumlane: Top Fashion Here



downmiriumlane:

Top Fashion Here

14 Aug 08:55

magicalnaturetour: Smile by Mark Bridger

14 Aug 08:54

melon-tribes: queued- sleeping/school/training xx



melon-tribes:

queued- sleeping/school/training xx

06 Aug 14:18

disminucion: by atrimbur-photography

06 Aug 14:18

maudelynn: It looks like someone cut the image of their beloved...



maudelynn:

It looks like someone cut the image of their beloved out of a picture to put into a locket

06 Aug 14:18

magicalnaturetour: The Guardian by Lessy Sebastian

06 Aug 14:18

Photo



06 Aug 14:18

travelingcolors: Winding Road | Taiwan (by 皇旗 黃)

06 Aug 14:18

Photo



06 Aug 14:18

Photo



06 Aug 14:18

Photo



06 Aug 14:17

Photo

Mohsen.khodabakhshi.j

mohsen-kh.tumblr.com



06 Aug 14:16

Photo



13 Jul 07:23

Green Feet

29 May 13:04

Profile Picture

by Goro Fujita
Made a new profile picture for my Facebook Page.


29 May 13:01

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

by احمد شریف‌پور

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد رادیواکتیو را در محصولات مصرفی مرور خواهیم کرد. برای دیدن عکس‌ها و موارد بیشتر به منبع مطلب رجوع کنید.

 خمیردندان دوراماد

این محصول بین سال‌های ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۵ میلادی در آلمان فروخته می‌شد و حاوی مقادیر اندکی توریوم بود. البته میزان رادیواکتیویته این محصول در برابر نمونه‌های بعدی به نسبت بسیار اندک بود.

Doramad

محصولات Tho-Radia در دهه ۳۰ میلادی

Tho-Radia سری کاملی از محصولات آرایشی از عطر و کرم گرفته تا پودر صورت و رژلب را تولید می‌کرد که محتوی کلراید توریوم و همین‌طور رادیوم بود.

Tho-Radia2

شکلات‌های رادیواکتیو

این محصول خوراکی توسط شرکت آلمانی Burk & Braun بین سال‌های ۱۹۳۱ تا ۱۹۳۶ میلادی به فروش می‌رسید و در تبلیغاتش ادعا می‌شد که افراد را جوان‌تر می‌کند.

Chocolate

آب مقطر رادیواکتیو

این محصول که به عنوان دارو فروخته می‌شد، تنها آبی بود که سه بار تقطیر شده و حدود یک میکروکوری ایزوتوپ‌های رادیوم ۲۵۶ و ۲۵۸ داشت. این محصول بین سال‌های ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۸ توسط لابراتوارهای Bailey Radium در نیوجرسی تولید می‌شد. ادعا می‌شد که این دارو برای آرتریت، روماتیسم، سرطان معده و بیماری‌های روانی مفید است.

Radithor

ابن بیرز (Eben Beyers) یک سیاستمدار ثروتمند، ورزشکار و صنعت‌گر آمریکایی بود که اعتقاد خاصی به این دارو داشت. او حدود ۱۴۰۰ اطری از این آب نوشید. در سال ۱۹۳۰ او به شدت بیمار شد و دست از خوردن این آب برداشت، اما دیگر دیر شده بود. او در سال ۱۹۳۲ و پس از آن‌که بخش‌هایی از دهان و آرواره‌اش با عمل جراحی برداشته شدند، درگذشت.

سیگارهای رادیواکتیو بتشاری

این محصول توسط شرکت دخانیات A. Batschari در بادن-بادن آلمان و در سال‌های ۱۹۱۰ تا ۱۹۱۵ تولید و عرضه شد.

Batschari

ساعت‌های درخشان سال‌های ۱۹۰۰

اعداد این ساعت‌ها با رنگ‌های رادیومی رنگ‌آمیزی می‌شدند و توسط شرکت United States Radium Corporation تولید می‌شدند.

Watches

دختران رادیوم (عکس زیرین) معمولا با بردن قلم‌موهایشان به دهان آن را آماده نقاشی می‌کردند. همین امر باعث بروز مسمومیت شدید رادیوم در آن‌ها می‌شد. مشکلاتی دهان و دندان و آسیب دیدن استخوان‌های صورت از جمله این آسیب‌ها بودند.

RadiumGirls

بیسکوییت‌های رادیومی

در سال ۱۹۲۰ یک نانوایی در شهر کنونی Jachymov‌ در جمهوری چک شروع به تولید بیسکوییت‌های رادیومی با استفاده از آب حاوی رادیوم کرد!

Hardtack

شیاف‌های رادیومی ویتا

این محصول در سال‌های ۱۹۳۰ توسط شرکتی به نام Home Products Company در دنور کلورادو تولید و عرضه می‌شد.

Suppository

شوینده دست رادیومی

در سال‌های ۱۹۱۰ شرکت Radium Compound Company در فونیکس نیویورک این شوینده‌ها را به بازار عرضه کرد. از این محصول نه تنها برای شست‌وشوی دست بلکه برای ظروف آشپزخانه نیز استفاده می‌شد.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

در تبلیغات این محصول آمده بود: «همه چیز [آلودگی‌ها] به جز پوست را از بین می‌برد»

منبع (+)



مجله یک پزشک را در فلیپ‌بورد دنبال کنید! (1220 مشترک و 38187 بار ورق خوردن تا امروز!)

سفارش درج آگهی در یک پزشک

18 May 06:25

Photo



18 May 06:25

Photo



16 May 09:36

مرضیه برومند: به ضرغامی گفتم، واقعیت را بپذیریم بیننده‌مان را از دست داده‌ایم

by مانی

مرضیه برومند با انتقاد نسبت به نحوه‌ی پخش مجموعه‌های نمایشی از تلویزیون کشورمان، تصریح کرد: یکی از دلایل موفقیت سریال‌های سخیف کانال‌های ماهواره‌یی پخش مجدد آنهاست؛ اینقدر این سریال‌ها را تکرار می‌کنند که همه آن‌ها را می‌بینند؛ در حالی که ما سریال‌هایمان را با سختی می‌سازیم اما در ساعت بدی پخش می‌شود و زحمت یک گروه دیده نمی‌شود.

این کارگردان سینما و تلویزیون که سریالش با عنوان «آب پریا» در ایام نوروز از تلویزیون پخش شد، در گفت‌وگویی با ایسنا دیدگاهش درباره‌ی نظرسنجی درخصوص برنامه‌های تلویزیونی را اینگونه گفت: قبل از نظرسنجی از ما پرسیدند بر اساس چه شاخص‌هایی نظرسنجی انجام شود، من موارد متفاوتی را مطرح کردم. برای من خیلی جالب است که مردم چرا تلویزیون ما را نگاه نمی‌کنند و ماهواره می‌بینند؟ اخیرا خودم همین شبکه‌های ماهواره‌یی را می‌بینم تا متوجه شوم چه چیزی دارند که مردم را جذب می‌کنند که به نتایج نگران‌کننده‌ای هم رسیدم. هر کجا و در هر جمعی صحبت می‌کنم در این مورد، مردم را سرزنش می‌کنم.

کارگردان «مدرسه موش‌ها» در عین حال یادآور شد: این گله را با مسؤولان هم مطرح کردم. در مراسم تقدیر از برنامه‌های نوروزی تلویزیون، خیلی صریح به آقای ضرغامی گفتم که ما باید این واقعیت را بپذیریم که ما کلا بیننده‌مان را از دست داده‌ایم و عده‌ای هستند که دیگر تلویزیون ایران ندارند.

وی درباره‌ی نتایج نظرسنجی مردمی درباره‌ی سریال‌های تلویزیونی نیز گفت: رقم‌های نظرسنجی را خیلی متوجه‌اش نمی‌شوم اما می‌دانم این یک رقابت برابر نیست، چون سریالی که چهار بار تکرار می‌شود طبیعی است که در نظرسنجی هم به همان اندازه رأی بیشتری خواهد آورد.

مردم ما دچار تنبلی شده‌اند

برومند در پاسخ به اینکه چرا مردم سریال‌های ما را نمی‌بینند؟ پاسخ داد: متاسفانه مردم ما دچار تنبلی و عوام‌زدگی شده‌اند، مثل یک پاورقی سخیف مردم ما دچار خاله زنکی شدند و لذت می‌برند از کاری که بدون اینکه فکر کنند، آن را ببینند. متاسفانه این سریال‌های ماهواره‌یی علاوه بر اینکه از لحاظ محتوا خیلی نازل هستند و درامشان، درام نیست به لحاظ ساختاری هم خیلی ابتدایی هستند و از فیلم هندی‌های زمان بچگی ما هم ابتدایی‌تر هستند. برخلاف عده‌ای که می‌گویند ما با تلویزیون قهر کردیم معتقدم بهانه‌شان است و اصلا این طور نیست، این سهل‌انگاری بیننده و نزول سلیقه است.

کارگردان «زی‌زی گولو» یادآور شد: زمانی ما مجموعه‌های تلویزیونی خوبی داشتیم و الان هم داریم؛ به طور مثال در سریال «زمانه» که خودم آن را دنبال می‌کردم، اصول سریال‌سازی، خیلی خوب رعایت شده بود. عشق، حسادت، رقابت و عناصر متعددی این سریال داشت که بیننده را جذب می‌کرد اما این سریال آن طور که باید دیده نشد.

گلایه مرضیه برومند از مردم و صداوسیما

برومند در ادامه با گله از مردم ادامه داد: من از مردم گله دارم، چون پشتیبان هنرمندان کشورشان نیستند. یک هنرمند با توجه به مشکلات عدیده‌ای که دارد به سراغ سوژه‌هایی می‌رود که آن را با چارچوب ممیزی‌ها وقف دهد و با وجود مشکلات مالی وحشتناکی آن را می‌سازد اما ببیننده به آن توجه نمی‌کند.

از ضرغامی گله کردم که باید شکل تلویزیون را تغییر دهیم

این کارگردان، صداوسیما را هم در به وجود آوردن این شرایط مقصر دانست و ادامه داد: البته من بیشتر تلویزیون را مقصر می‌دانم چون معتقدم تلویزیون ویترین خوبی ندارد و بیننده را می‌پراند. هنگامی که بیننده شبکه‌های تلویزیونی را عوض می‌کند بجز میزگردها، بحث، گفت‌وگو و نصیحت چیزی نمی‌بیند و برنامه دلخواهش را که از نظر بصری کشش داشته باشد پیدا نمی‌کند؛ بنابراین به سراغ شبکه‌های ماهواره‌یی می‌رود و همان جا می‌ماند در نتیجه بیننده از دست می‌رود.

برومند یادآور شد: من از آقای ضرغامی گلایه کردم که از دست دادن بیننده‌هایمان قابل کتمان نیست و فکری به حال آن بکنیم. باید شکل تلویزیون را تغییر بدهیم و آن را شادتر و جذاب‌تر کنیم. باید ویترین مان را عوض کنیم و یک تحولی در برنامه سازی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: من معتقدم یکی از مهمترین وظایف تلویزیون سرگرم کردن مردم است تا از اوقات‌شان لذت ببرند به شرط آن که نظر مردم را جلب کنند.

پمرضیه برومند این روزها در حال تدارک تولید فیلم سینمایی «شهر موش‌ها ۲» است و گروهش در حال ساخت عروسک‌ها هستند.

16 May 09:36

سیدمحمد خاتمی: برای عبور از بحران همه در کنار هاشمی قرار بگیریم

by مانی

سید محمد خاتمی در دیدار با اعضای هیات اجرای ستاد ملی جوانان اصلاح طلب با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی مناسب ترین شخصیتی است که می تواند حضورشان مؤثر باشد و با برنامه های جدید و دیدگاه های جدید نقش بسیار مهمی را می توانند داشته باشند خاطرنشان کرد: ایشان با نقشی که در انقلاب و نظام داشته اند، عنایت ویژه ای که امام به ایشان داشتند، تجربه فرماندهی جنگ، دو دوره ریاست جمهوری و بعد حضور در متن جریانات و همراه و خیرخواه رهبری و نظام، این ها همه نکات مثبت است. مهم تر این که همه آن برنامه ها و جهت گیری ها باید با هماهنگی رهبری باشد که جناب آقای هاشمی در این مورد تواناتر از همه اند. جناب آقای هاشمی شجاعانه به صحنه آمدند. می دانم که از نظر شخصی نمی خواستند بیایند، ولی به خاطر کشور فداکاری کردند و منافع ملی و خیر کلی را بر خواست شخصی ترجیح دادند و اینک مردم اند که باید شجاعانه و مسؤولانه به صحنه بیایند و ایشان را کمک کنند.

رییس جمهور سابق کشورمان در این دیدار که روسای کمیته های ستاد ملی جوانان گزارشی از نحوه عملکرد ستاد در حوزه های مختلف ارائه کرده از وی خواستند عضویت افتخاری ستاد ملی جوانان را بپذیرد، تصریح کرد: من به همه مردم می گویم، این لحظه تاریخی را درک کنند و به تمام کسانی که به من لطف داشتند و می خواستند بیایم و البته به جناب آقای هاشمی هم نظر دارند می گویم در این موقعیت رأی خود را به جناب آقای هاشمی بدهند. من این خواهش را از همه می کنم. کسی نباید قهر کند و همه باید بیایند و همه در کنار آقای هاشمی قرار گیرند تا ان شاء الله از این بحران بیرون بیاییم. دل ها به هم نزدیک تر شود، اقتصاد بهبود پیدا کند و فضای امنیتی از بین برود. تهدید های بیرون کاهش پیدا بکند و یا دست کم، اثر کمتری بگذارد با هماهنگی رهبری و تشکیلات مختلف ان شاء الله حضور جناب آقای هاشمی منشاء خیر خواهد بود.

متن کامل رییس دولت اصلاحات در این نشست را به گزارش وب سایت رسمی سیدمحمد خاتمی در ادامه بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم

بخواهیم یا نخواهیم، بگوییم یا نگوییم، کشور و جامعه با بحران رو به رو است و اگر این وضع تداوم و گسترش بیابد دامن همه را خواهد گرفت و تمام جامعه را گرفتار خواهد کرد، همچنان که مقدماتش دامن مردم را گرفته است. وظیفه شرعی، انقلابی، ملی، انسانی و روشنفکری ما این است که تلاش کنیم تا از این بحران خارج شویم. نتیجه خوب برون رفت از این وضع را در درجه اول مردم و در درجه دوم نظام و در درجه سوم بخش ها و جناح های مختلف خواهند دید؛ حتی اگر این بدان معنی باشد که خودمان بعضی از امتیازات را از دست بدهیم. آن چه مهم است این که عقلانیت بیشتر حاکم شود و جناح ها و جریان ها بتوانند با هم گفت و گو کنند و زمینه مشارکت فراگیرتر فراهم آید. شرط اول برون رفت از بحران، حاکمیتِ عقلانیت است. احساسات می تواند مشکل ساز شود، مگر این که با عقلانیت همراه شود، عقلانیت در مدیریت جامعه و تعامل با دنیا و با مردم و با نخبگان ایران.

دیگر این که اعتماد لطمه دیده مردم ترمیم شود. حتی آن کسی که امروز پول یارانه می گیرد، وباید هم یارانه دریافت کند، اما با برنامه ای درست که سرچشمه از بین نرود، یعنی منبعی که یارانه از آن تأمین می شود از بین نرود و یارانه هم درست به دست جامعه برسد. حتی این بخش از جامعه هم اعتمادش لطمه خورده است. نمی داند کار دوام پیدا می کند یا خیر؟ آیا با بیکاری بلند مدت و مزمن او و فرزندانش همراه خواهد بود؟ با گرانی ها چطور؟ یک دلهره وجود دارد. وقتی اعتماد لطمه دید، امید سست می شود و از بین می رود. در میان همه اقشار جامعه: نخبگان و طبقه متوسط شهری معلمان و دانشگاهیان، کارگران و کشاورزان و صاحبان مشاغل و کارآفرینان. این مهم ترین خطر است و باید بکوشیم این انتخابات سبب ترمیم اعتماد متقابل شود.

دوم این که کشور در معرض تهدید های جدی از بیرون کشور است و متأسفانه رویکردها و کارکردهای داخلی هم این تهدیدها را تشدید می کند و در نتیجه این تهدیدها روی اساس نظام و کشور و روی زندگی مردم و آینده ما اثر منفی و مخرب دارد. یا باید آن را خنثی کنیم یا دست کم تأثیر آن را کاهش دهیم. منظور این نیست که از اصول و منافع ملی و ارزش ها دست برداریم.

ضمن حفظ اصول و محور قرار دادن منافع ملی با تعامل درست با دنیا می توانیم تهدیدها را کم کنیم یا از بین ببریم. در زمان ریاست جمهوری من آمریکا اعلام کرده بود سرمایه گذاری بیش از ۲۰ میلیون دلار در پروژه های نفتی و گازی ایران ممنوع است. مجازاتهای شدیدی هم برای شرکت ها و کشورهای متخلف وضع کرده بود. اما فضا طوری شد که ما با توتال فرانسه قرار دادی به ارزش چهار میلیارد دلار امضاء کردیم و پس از آن هم خیلی ها سرمایه گذاری کردند. اگرچه تحریم و تهدید وجود داشت، اما افکار عمومی دنیا و تحولات ایران زمینه بی اثر کردن تحریم ها را فراهم آورد.

پس بازگرداندن اعتماد در درجه اول و رفع تحریم ها و کاهش اثرات مخرب آن روی جامعه باید از اهداف ما باشد.

سومین اولویت ما سامان دادن به اقتصاد با توجه به اصلاح وضع معشیت مردم است. بیش از شصت درصد نان آوران خانواده برای تأمین معاش روزمره و بهداشت و تحصیل فرزندان خود در تنگنا هستند. نباید ایران که از امکانات بسیار وسیعی مادی و انسانی برخوردار است تبدیل به یک کمیته امداد بزرگ شود. کمیته امداد خدمت کرده و می کند و در زمان دولت اصلاحات به سمت کار آفرینی و مهارت آفرینی گام برداشت تا افراد تحت پوشش صاحب شغل و مهارت شوند، نه اینکه فقط صدقه بگیرند. امروز فشار و تورم و مشکلات بیش از همه متوجه کم درآمدها و طبقات محروم جامعه است.

هدفمند کردن یارانه ها کار خوب و مهمی بود، منتهی می بایست سه کار صورت گیرد که متأسفانه نگرفت یکی جبران فشاری که روی دهک های پایین می آید و این کار هم باید ادامه یابد و دوم تقویت تولید و کارآفرینی در کشور و سوم تقویت تأمین اجتماعی تا همه امنیت داشته باشند و بالاخره آنچه دولت آینده باید انجام دهد اولویت دادن به سامان اقتصاد و مدیریت کشور با توجه ویژه به کم درآمدها و طبقات محروم است.

و نیز باید فضای سوء ظن به فضای همکاری و حسن ظن و بهره گیری از همه نیروها تبدیل شود.

با توجه به همه این مسائل جناب آقای هاشمی رفسنجانی مناسب ترین شخصیتی است که می تواند حضورشان مؤثر باشد و با برنامه های جدید و دیدگاه های جدید نقش بسیار مهمی را می توانند داشته باشند. ایشان با نقشی که در انقلاب و نظام داشته اند، عنایت ویژه ای که امام به ایشان داشتند، تجربه فرماندهی جنگ، دو دوره ریاست جمهوری و بعد حضور در متن جریانات و همراه و خیرخواه رهبری و نظام، این ها همه نکات مثبت است. مهم تر این که همه آن برنامه ها و جهت گیری ها باید با هماهنگی رهبری باشد که جناب آقای هاشمی در این مورد تواناتر از همه اند.

جناب آقای هاشمی شجاعانه به صحنه آمدند. می دانم که از نظر شخصی نمی خواستند بیایند، ولی به خاطر کشور فداکاری کردند و منافع ملی و خیر کلی را بر خواست شخصی ترجیح دادند و اینک مردم اند که باید شجاعانه و مسؤولانه به صحنه بیایند و ایشان را کمک کنند.

نباید توقعات را بالا برد و انتظار معجزه داشت. اگر مشکلات موجود مهار شود و امور به مسیر منطقی، عقلانی و مدبرانه قرار گیرد. کار بسیار بزرگی صورت گرفته است. بازگرداندن ثبات و آرامش خود دست آورد مهمی است. اگر همه در کنار هم باشیم آثار مثبت هم مشخص خواهد شد؛ بدون اینکه انتظار داشته باشیم ظرف شش ماهه همه مشکلات حل شود. همین که مسائل رو به حل شدن برود امید ایجاد می شود.

همه کسانی که دلشان برای کشور و انقلاب می سوزد باید به صحنه بیایند. خدمت به هاشمی این نیست که ایشان را در جریان خاصی منحصر کنیم. اصلاح طلبان با اشتیاق از حضور جناب آقای هاشمی استقبال می کنند و خود را در کنار ایشان می دانند. ولى ایشان فراتر از جناح ها هستند. مطمئننم بخشی از رأی خردمندان اصول گرا را نیز خواهد داشت. هاشمی منحصر به جریان خاصی نیست.

من به همه مردم می گویم، این لحظه تاریخی را درک کنند و به تمام کسانی که به من لطف داشتند و می خواستند بیایم و البته به جناب آقای هاشمی هم نظر دارند می گویم در این موقعیت رأی خود را به جناب آقای هاشمی بدهند. من این خواهش را از همه می کنم. کسی نباید قهر کند و همه باید بیایند و همه در کنار آقای هاشمی قرار گیرند تا ان شاء الله از این بحران بیرون بیاییم. دل ها به هم نزدیک تر شود، اقتصاد بهبود پیدا کند و فضای امنیتی از بین برود. تهدید های بیرون کاهش پیدا بکند و یا دست کم، اثر کمتری بگذارد با هماهنگی رهبری و تشکیلات مختلف ان شاء الله حضور جناب آقای هاشمی منشاء خیر خواهد بود.

شما عزیزان که افتخار می کنم که به من لطف کردید و جایگاه خاصى در جامعه دارید باید هماهنگ با ستاد ایشان باشید. نظرم این است که الان علمای بزرگوار دانشگاهیان کارافرینان کارمندان و غیره با درک موقعیت خطیر و با توجه به ظرفیت های جناب آقای هاشمی باید وظیفه خود را ایفا کنند و خود را مؤید جناب آقای هاشمی بدانند.

ما هیچ توقع و مطالبه ای برای خود نداریم، مطالبه ای اگر هست مطالبه جامعه است. می خواهیم کشور وضع خوبی پیدا کند و می شود مشکلات را حل کرد. ما هیچ سهمی برای خودمان نمی خواهیم.

جمع خوب و ارزنده شما و دلسوزانی که در سراسر کشور هستند خدمت آقای هاشمی بروید و با رئیس ستاد ایشان جناب آقای جهانگیری که از خوبان امین و کاردان هستند دیدار کنند و برای همکاری اعلام آمادگی کنند.

از خداوند می خواهم لطف خود را شامل حال کشور و مردم کند و خیر را برای همه ما مقدر فرماید. ان شاء الله

 

 

16 May 09:35

Photo



15 May 17:34

فرمانده نیروی انتظامی سفارت بریتانیا را مسئول حمله به سفارت بریتانیا دانست

اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، در سخنانی در جمع دانشجویان، در شرحی پیرامون فعالیت‌های نیروی انتظامی در سال‌های اخیر، حمله به سفارت بریتانیا در تهران در آذرماه سال ١٣٩٠ را "دامی توسط خود انگلیسی‌ها" توصیف کرده است.
15 May 17:34

انزجار گسترده از انتشار ویدئوی خوردن قلب یک سرباز سوری

انتشار ویدئویی که در آن یک شورشی شناخته شده جسد یک سرباز سوری را می شکافد و تکه‌ای از قلب او را می‌خورد انزجار وسیعی برانگیخته است. دیده‌بان حقوق بشر این عمل را جنایت جنگی دانسته و گفته کسانی که چنین اعمالی انجام می‌دهند روزی بدست عدالت سپرده خواهند شد.
15 May 02:55

Photo



14 May 03:27

Photo