Shared posts

17 Oct 06:50

‫47 ایالت آمریکا، آموزش برنامه نویسی را بجای درس ریاضیات دبیرستانی قبول کردند

by وحید نصیری

Forty-seven states let computer science count in place of math or science classes required for high school graduation.  

04 Oct 00:14

کسی که بدون عدد ماندگار علم اعداد شد

by PaP-admin

کسی که بدون عدد ماندگار علم اعداد شد

وبلاگ > آخانی، حسین - مریم میرزاخانی آنقدر شانس داشت که اگر جوانمرگ هم شد، بلند آوازه هم شد. همه اعتراف کردند او دانشمند بود، بدون آنکه بدانند دانشمندیش را در علم اعداد، بدون بالا بردن اعداد مقالاتش کسب کرده باشد.

خبر جانکاه مرگ مریم میرزاخانی همه را شوکه کرد. بخصوص جوانمرگ شدنش خیلی غم انگیز بود. من تجربه جوانمرگی برادرم را در 20 سالگی، آن هم توسط سرطان تجربه کرده‌ام. می دانم این هیولا چیست، به هر جای بدن ممکن است حمله کند، و هر کسی را، در هر سنی و هر در نقطه‌ای از عالم ممکن است هدف قرار دهد.

ایرانی‌ها به مریم افتخار می‌کنند. او اولین زن در تاریخ ریاضی است که تا امروز برنده جایزه فیلدز شده است. این به تنهایی کافی است که همیشه به داشتن چنین انسانی ببالیم. البته گوشه دردناک ماجرا این است که کشور ما که ایشان را از آن خود می‌داند وحتی رئیس جمهورمان هم برای گرفتن جایزه و هم برای درگذشتش نامه می‌نویسد، ولی فرزندش، آناهیتا را ایرانی نمی‌دانند. بگذریم این فعلا مسئله من نیست.

به عنوان یک دانشگاهی که هر روز باید با تعداد مقالات خود حضورش را در دانشگاه ثابت کند، رفتم و سری به پروفایل حرفه‌ای خانم میرزاخانی زدم. در سایت webofknowledge (جایی که در آن مقالات آی اس آی فهرست می‌شوند) اگر فقط نام Mirzakhani M را جستجو کنید 20 مورد می‌یابید. با چک کردن عنوان مقالات به زودی در می‌یابید که اینها بیش از دو نفرند. یکی محمود است که مقالات فیزیک دارد و دیگری مریم. به ناچار جستجو را فقط با نام Mirzakhani Maryam ادامه می‌دهم. با کمال تعجب فقط 10 مقاله بیشتر دیده نمی‌شد. از این ده مقاله 5 مقاله قبل از پروفسوری ایشان تا سال 2008 است و 5 مقاله هم در 9 سالی است که به درجه استادی رسیده است. البته خانم میرزاخانی مقالاتی هم در مجلات غیر آی اس آی دارد. چون در سیستم خودمان به چنین مقالاتی بهای چندانی داده نمی‌شود به آن نپرداختم. نام او حتی در لیست دانشمندان آی اس آی هم نیست. سپس گزارش ارجاع ((citation report را انتخاب می‌کنم، با کمال تعجب پروفایلی را که می‌بینم در حد یک استادیار معمولی در دانشگاه‌های ایران است. حتی دانشجویان بسیاری هم در ایران هستند که خیلی بالاتر از مریم میرزاخانی هستند. دانشجویان و استادان بعضی رشته‌ها (بخصوص شیمی) در کشور کم نداریم که در یک ماه می‌توانند چنین پروفایلی را پر کنند. اینجاست که شک می‌کنم. نکند توطئه‌ای در کار است که این دخترک جوان با این تعداد کم مقاله را چنان جایزه مهمی داده‌اند و در استنفورد استخدامش کرده‌اند؟ چگونه شده است که دانش آموخته هاروارد که در 31 سالگی به بالاترین درجه دانشگاهی در معتبرترین دانشگاه جهان رسیده فقط با 5 مقاله آی اس آی استاد تمام شده است؟ با این تعداد اندک مقاله و ارجاع می‌گویند یک نابغه ریاضی؟ چه اتفاقی افتاده است؟ حتما اشکالی در کار است.

تردید ندارم اگر خانم میرزاخانی با این تعداد مقاله به دانشگاه‌های معتبر خودمان می‌آمد، اول معلوم نبود که با استخدامش موافقت کنند. اگر هم با پیگیری و سفارش هم استخدامش می‌کردند باید در همان سال‌های اول حجم بالایی از تدریس را پر می‌کرد و برای گذراندن از مرحله پیمانی به رسمی آزمایشی هر بار حداقل دو مقاله می‌داد. کل پولی هم که به او در این چند سال تا مرحله دانشیاری می‌دادند شاید در بهترین حالت از 10 میلیون تومان تجاوز نمی‌کرد و با آن می‌توانست شاید یک کامپیوتر بخرد و در یک کنفرانس شرکت کند. بعد باز اگر شانس یاریش می‌کرد و به اندازه کافی اخلاقش خوب بود و مدیر و دانشجویی هم از او آزرده نمی‌شد در بهترین حالت در 40 سالگی با این تعداد مقاله شاید می‌توانست یک دانشیار شود و اگر مشکل گزینشی نداشت استخدام رسمی شود.
اینها را برای این ننوشتم که در رزومه مریم میرزاخانی شک کنید. من نیک می‌دانم آنهایی که به او جایزه فیلدز داده‌اند بسیار سخت گیرند و خود را بد نام نمی‌کنند. رشته من ریاضی نیست و اصلا سر در نمی‌آورم که او چه گفته است. اینها را گفتم تا تلنگری بشود به مسئولین وزارت علوم و دانشگاه‌های خودمان. بساطی داریم در ایران: برای ارزیابی آثار علمی اتفاقا با کمک علم اعداد چنان شما را درگیر می‌کنند و اگر بخواهند به شما پژوهانه‌ای، جایزه‌ای بدهند، شما راهی ندارید جز تا می‌توانی به هر روش راست و غلطی تعداد مقالات را بالا ببری. کمیته‌های ارزیابی - اگر چه به تازگی هم معیارهای جدی تر مانند ظریب تاثیر و H-Index را وارد ارزیابی‌های خود کرده‌اند (که اینها هم پایه عددی دارند) - همچنان تعداد مقالات شما را می‌شمارند و بر اساس آن به افراد پژوهانه و جایزه می‌دهند. نتیجه این می‌شود که استاد نمونه کشوری کسی انتخاب می‌شود که در رشته گیاهشناسی اسنفاجی را پیدا می‌کند و مدعی است کشف جدیدی کرده است و مقاله می‌نویسد! کسی در آن کمیته انتخاب برگزیدگان استادان نمونه کشوری نیست سری به مقالات ایشان بیاندازد که اینها به کار علم نمی‌آید و این بنده خدا بهتر است برود در جایی که استعدادش را دارد زندگی بگذارند. به زور که نباید ردای استادی به تن گیاهشناسی کرد که اسفناج را هم نمی شناسد، او را زحمت ندهید تا هم به خودش ظلم کند و هم به بچه‌های ما.

وزارت علوم و دانشگاه‌های ما نیاز جدی به بازنگری دارند، در همه چیز، در هیئت‌های ممیزه (بخصوص)، در انتخاب مدیران، در نوشتن آیین‌نامه‌ها و در گزینش دانشجویان و اعضای هیئت علمی. نمی‌گویم انقلاب کنید، نمی‌گویم همه چیز را دور بریزید. فقط می‌گویم در نظام شما مریم‌ها جایی ندارند. چه بسیارند مریم‌هایی که بلد نیستند مقاله سازی کنند و در زیر چرخ بروکراسی دانشگاهی ایران له می‌شوند. آنها به گوشه‌ای کز می‌کنند، اشک می‌ریزند و حتی ممکن است بمیرند و کسی هم نیست برایشان اشک بریزد. خوش شانس هایشان هم می‌روند تا افتخار مراکز علمی غربی‌ها شوند.

مریم میرزاخانی آنقدر شانس داشت که اگر جوانمرگ هم شد، بلند آوازه هم شد. همه اعتراف کردند او دانشمند بود، بدون آنکه بدانند دانشمندیش را در علم اعداد، بدون بالا بردن اعداد مقالاتش کسب کرده بود. این شاه بیت داستان است.

21 Apr 18:15

‫بهبود کارآیی IDEهای Jetbrains

by وحید نصیری

سال‌ها است که  IDEهای Jetbrains برای اینکه در سکوهای کاری متفاوت قابل اجرا باشند، با جاوا نوشته می‌شوند. برای مثال Rider که یک IDE مخصوص دات نت است نیز با جاوا نوشته شده‌است و مابقی آن‌ها نیز به همین صورت. اگر به مسیر C:\Program Files\JetBrains\JetBrains Rider 2018.3.4\bin\rider64.exe.vmoptions مراجعه کنید، فایل با پسوند vmoptions در حقیقت تنظیمات Java Virtual Machine یا JVM را به همراه دارد. این فایل طوری تنظیم شده‌است که کمترین منابع را مصرف کند؛ به همین جهت شاید در حین کار کردن با این IDEها احساس کنید که کند هستند. تنظیمات JVM مخصوص جاوای ویندوز و جاوای مک و لینوکس را در اینجا و اینجا می‌توانید مطالعه کنید.
اگر بر این اساس فایل rider64.exe.vmoptions را بخواهیم تکمیل کنیم، می‌توان به تنظیمات زیر رسید:

-Xms1024m
-Xmx3072m
-Xss64m
-XX:ReservedCodeCacheSize=512m
-XX:+UseCompressedOops
-XX:NewRatio=2
-Dfile.encoding=UTF-8
-XX:+UseConcMarkSweepGC
-XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=250
-XX:NewSize=512m
-XX:MaxNewSize=512m
-XX:PermSize=512m
-XX:MaxPermSize=1024m
-XX:+UseParNewGC
-XX:ParallelGCThreads=4
-XX:MaxTenuringThreshold=1
-XX:SurvivorRatio=8
-XX:+UseCodeCacheFlushing
-XX:+AggressiveOpts
-XX:+CMSClassUnloadingEnabled
-XX:+CMSIncrementalMode
-XX:+CMSIncrementalPacing
-XX:+CMSParallelRemarkEnabled
-XX:CMSInitiatingOccupancyFraction=65
-XX:+CMSScavengeBeforeRemark
-XX:+UseCMSInitiatingOccupancyOnly
-XX:-TraceClassUnloading
-XX:+AlwaysPreTouch
-XX:+TieredCompilation
-XX:+DoEscapeAnalysis
-XX:+UnlockExperimentalVMOptions
-XX:LargePageSizeInBytes=256m
-XX:+DisableExplicitGC
-XX:+ExplicitGCInvokesConcurrent
-XX:+PrintGCDetails
-XX:+PrintFlagsFinal
-XX:+CMSPermGenSweepingEnabled
-XX:+UseAdaptiveGCBoundary
-XX:+UseSplitVerifier
-XX:CompileThreshold=10000
-XX:+OptimizeStringConcat
-XX:+UseStringCache
-XX:+UseFastAccessorMethods
-XX:+UnlockDiagnosticVMOptions
-ea
-Dsun.io.useCanonCaches=false
-Djava.net.preferIPv4Stack=true
-Djdk.http.auth.tunneling.disabledSchemes=""
-XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError
-XX:-OmitStackTraceInFastThrow
-Xverify:none
برای ویرایش فایل rider64.exe.vmoptions، چون در مسیر C:\Program Files قرار دارد، نیاز است برای مثال نوت‌پد یا هر ویرایشگر متنی دیگر را با دسترسی ادمین اجرا کنید تا بتوانید تغییرات انجام شده را ذخیره نمائید. برای مثال اگر از notepad++ استفاده کنید، خودش این مساله را تشخیص داده و درخواست اجرای با دسترسی ادمین را نمایش می‌دهد.

پس از این تغییرات اگر Rider را اجرا کنید، حداقل نسبت به قبل دو برابر RAM مصرف خواهد کرد. همچنین بار اولی که برنامه را اجرا می‌کنید، چون تعدادی از این تنظیمات بر روی نحوه‌ی JIT تاثیرگذار هستند، کمی طول می‌کشد تا کار کامپایل جدید آن صورت گیرد و از دفعات آتی اجرای آن، بهبود کارآیی را احساس خواهید کرد.

علاوه بر موارد فوق، فایل C:\Program Files\JetBrains\JetBrains Rider 2018.3.4\bin\idea.properties را نیز می‌توانید جهت اعمال تغییرات زیر ویرایش کنید:

idea.max.intellisense.filesize=3500
idea.cycle.buffer.size=2048
11 Jan 12:33

‫وب‌سایتی جهت تمرین مصاحبه‌های فنی با دولوپرهای کمپانی‌های بزرگ دنیا

by امین پارسا

Free, anonymous technical interview practice with engineers from Google, Facebook, and more

11 Jan 12:33

‫زبان‌های محبوب برنامه نویسی بر اساس جستجوهای گوگل

by وحید نصیری

Chart: The Most Popular Programming Languages 

19 Oct 19:42

‫Paul Allen یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت درگذشت

by وحید نصیری

Paul Allen, Co-Founder of Microsoft, Dies 

19 Oct 19:35

گالری عکس: کتابخانه‌‌ای آینده‌نگرانه با معماری فوق‌العاده رویایی و گنجایش بیش از ۱.۲ میلیون کتاب

by میثاق محمدی‌زاده
کتابخانه Tianjin Binhai Library اول اکتبر سال ۲۰۱۷ در شهر تیانجین چین افتتاح شد. یک کتابخانه آینده‌نگرانه با معماری خاص و بیش از ۱.۲ میلیون کتاب برای علاقه‌مندان به کتابخوانی که می‌تواند هر فردی را مجذوب خودش کند. یک شرکت معماری هلندی به نام MVRDV این کتابخانه را در مدت سه سال ساخته است. مساحت این کتابخانه […]
06 Oct 21:38

دارپا در حال ساخت یک روبات بسیار کوچک برای ماموریت‌های نجات و امداد است

by میثاق محمدی‌زاده
آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) چالش جدیدی برای خودش تعریف کرده است و می‌خواهد روباتی بسیار کوچک با قابلیت‌هایی بسازد که دیگر روبات‌ها دنیا نمی‌توانند انجام دهند. دارپا همیشه یکی از پیشگام‌ترین نهادهای فناوری در دنیا بوده است. از اختراع اینترنت تا GPS و حالا روباتی به نام SHRIMP که می‌خواهد کارهایی غیرممکن انجام دهد. […]
04 Oct 12:09

‫بررسی کارآیی کدهای NET. با BenchmarkDotNet و افزونه‌ی EtwProfiler آن

by وحید نصیری

EtwProfiler is the new diagnoser for BenchmarkDotNet that I have just finished. It’s going to be released as part of 0.11.2. Soon! It allows to profile the benchmarked .NET code on Windows and exports the data to a trace file which can be opened with PerfView or Windows Performance Analyzer. 

04 Oct 12:08

‫منبع کدهای MS-DOS در گیت هاب

by کوشککی

In March 2014, Microsoft released the source code to MS-DOS 1.25 and 2.0 via the Computer History Museum. The announcement also contains a brief history of how MS-DOS came to be for those new to the subject, and ends with many links to related articles and resources for those interested in learning more.

Today, we're re-open-sourcing MS-DOS on GitHub. Why? Because it's much easier to find, read, and refer to MS-DOS source files if they're in a GitHub repo than in the original downloadable compressed archive file. 

27 Sep 20:08

‫چگونه مایکروسافت C# compiler خود را با #C بازنویسی و سورس باز کرد؟

by وحید نصیری

How Microsoft rewrote its C# compiler in C# and made it open source 

27 Sep 20:07

‫ادیتور Trix

by وحید نصیری

A WYSIWYG editor developed by the folks at Basecamp and creators of Ruby on Rails. 1.0 has just dropped and introduces support for image galleries. 

27 Sep 20:07

‫۳۰ کاربرد جالب و جدید از هوش مصنوعی

by وحید نصیری

«... طی این پست، با ۳۰ نمونه از جدیدترین و هیجان‌انگیزترین کاربرد‌های یادگیری ژرف (Deep Learning) آشنا خواهیم شد. واضح است که کاربردهای امروزیِ این علم،‌بسیار فراتر از این تعداد اندک اند....»

03 Sep 17:08

مهم‌ترین دلایل مهاجرت کاربران از اندروید به iOS و برعکس به روایت نظرسنجی نشریه پی‌سی‌مگزین

by میثاق محمدی‌زاده
سایت PCMag نظرسنجی جدیدی از کاربران تلفن همراه در ایالات متحده انجام داده است تا دلایل مهم مهاجرت کاربران از سیستم‌عامل اندروید به iOS و برعکس را کشف کند. در این نظرسنجی که ۲۵۰۰ کاربر شرکت داشتند؛ ۲۹ درصد کاربران سیستم‌عامل تلفن همراه خود را تغییر دادند اما نکته جالب آن سهم ۱۱ درصدی سوییچ […]
10 Aug 05:59

‫مرورگری با امکانات جالب برای توسعه دهندگان

by مهدی ملائیان

Blisk is a first developer-oriented browser. It provides businesses with a development workspace for the teams and freelancers to develop and test modern web applications twice faster.

10 Aug 05:47

با این ابزار، رپوزیتوری گیت خودتون رو از نظر امنیت اطلاعاتش بررسی کنید

by جادی

گیت کمی پیچیده است! آدم ها توش اشتباه های زیادی می کنن و یکی از هک های مشهور این روزها اینه که آدم ها توی رپوزیتوری‌های گیت، دنبال پسوردها، دامپ اطلاعات و خیلی چیزهای دیگه می‌گردن. حتی چند وقت پیش رسم شده بود که آدم ها توی گیت هاب دنبال کسانی می‌گشتن که اشتباهی کل هاردشون یا یک دایرکتوری عظیم رو کامیت کردن و بعد با دانلود اون عملا کل هارد طرف رو می گرفتن! نکته بامزه هم اینجاست که اگر یکبار این اشتباه رو بکنین و مثلا یک فایل حاوی پسورد یا دامپ رمزنگاری نشده دیتابیس رو کامیت کنید و مثلا روی گیت هاب بفرستید، حذف کردنش کار راحتی نیست. یعنی حداقل با تکنیک‌های مرسوم فایل واقعا پاک نمی‌شه؛ چون این خصوصیت گیت است که قراره توش همه چیز قابل برگشت به حالت قبلی باشه!

این ابزار خیلی کوچیک، می تونه هر کامیت یا کل لاگ کامیت‌های شما رو در مقابل یک دیتابیس از اشتباهات احتمالی که آدم ها می کنن بررسی کنه و اگر خطری دید بگه. مثلا در مورد یک پروژه شخصی من این خطر ای نبود که اول کار، فایل تنظیمات اصلی سرور رو روی کل پروژه کامیت کرده بودم. برای استفاده از این ابزار چک کردن امنیت کامیت های گیت کافیه از اینجا فایل مرتبط با سیستم خودتون رو دانلود کنید و بعد از باز کردن، فایل scanrepo رو جایی کپی کنین (مثلا /usr/bin) و برای چک کردن کل لاگ های کامیت های قبلی در دایرکتوری گیت اینو بزنین:

$ git log -p | scanrepo

و مشکلات احتمالی رو ببینین (: اگر هم دوست دارین به قواعد اشکال یابی نگاهی بندازین چون نسبتا جالبه. امن باشین و خوش.

مرتبط
دوره رایگان گیت من اینجاست

12 Jul 19:32

‫معرفی دیزاین‌ پترن‌های رایج در برنامه‌نویسی

by امین پارسا

Ever wondered what design patterns are? In this article, I'll explain why design patterns are important, and will provide some examples, in PHP, of when and why they should be used

12 Jul 19:21

‫آموزش سورس کنترل Git برای تازه کاران

by محمد دلیری

کنترل نسخه روشی برای ثبت تغییرات کدها و نوشته‌هایمان است  و git یکی از این ابزارهاست  و هم اکنون به ابزاری کلیدی در عمده‌ی پروژه‌های برنامه‌نویسان بدل شده است. 

12 Jul 19:21

‫زبان برنامه نویسی رایگان برای محاسبات علمی

by امین پارسا

Octave ابتدا در سال 1988 توسط دو نفر به نام‌های James B. Rawlings از دانشگاه Wisconsin-Madison و John G. Ekerdt از دانشگاه Texas ساخته شد که از آن به عنوان یک نرم‌افزار کمکی برای کتابی در رابطه با طراحی راکتور شیمیایی استفاده کردند.

12 Jul 17:46

فهرست کاملی از چیزهایی که یک برنامه نویس باید بدونه

by جادی

توی مطلب قبلی گفتیم که شرکت‌های خوب، سروس‌های خوبی هم می‌دن. مثلا پول کافی شاپ روزانه. اما شرکت‌های خوب برنامه نویس‌های خوبی هم می‌خوان و اگر راستش رو بخواین، اکثر ما برنامه نویس های خوبی نیستیم. اولین قدم در تبدیل شدن به «بهترین» اینه که بپذیریم چی بلدیم و چی بلد نیستیم و با حوصله در چیزهایی که بلدیم پیش بریم و در چیزهایی که بلد نیستیم، قدم بذاریم.

برای اینکار کتاب و غیره هست. یا حتی راهنماهای شروع ولی خب اگر فهرست کاملتری می خواین، پیشنهاد می‌کنم این فهرست با عنوان Every Programmer Should Know رو نگاه کنین. به نظرم خوبه این فهرست رو تگ کنین و هر وقت که بیکار بودین، یکیشون رو بخونین. بخصوص که بعضی‌هاش تازه اشاره‌ای است به فهرست‌های دیگه و البته برای ما متاسفانه بعضی‌هاش هم لینک است به کتاب‌های مختلف.

اگر دوست دارین برنامه نویس بهتری بشین، فهرست چیزهایی که هر برنامه نویس باید بدونه دوست شماست.

24 Jan 15:09

‫کتاب Entity Framework Core مختصر و مفید

by وحید نصیری

Entity Framework is Microsoft’s flagship Object/Relation Mapper, and the recommended way to access relational databases. Entity Framework Core is a complete rewrite from the “classic” Entity Framework, building on the new multiplatform .NET Core framework and adding the ability to connect to nonrelational data sources while keeping the features that made Entity Framework Code First so popular. In Entity Framework Core Succinctly, join Ricardo Peres to explore this new version of the O/RM, from getting set up to avoiding common traps. 

05 Dec 13:17

‫راهنمای نصب TFS 2018

by وحید نصیری

It’s ~90 pages of step-by-step instructions with screenshot on how to set up Windows Server 2016, SQL Server 2017, Team Foundation Server 2018, and a TFS2018 build server. 

05 Dec 13:02

‫کتابخانه hashID

by وحید محمّدطاهری

Identify the different types of hashes used to encrypt data and especially passwords.
hashID is a tool written in Python 3 which supports the identification of over 220 unique hash types using regular expressions. A detailed list of supported hashes can be found here.

$ ./hashid.py '$P$8ohUJ.1sdFw09/bMaAQPTGDNi2BIUt1'
Analyzing '$P$8ohUJ.1sdFw09/bMaAQPTGDNi2BIUt1'
[+] Wordpress ≥ v2.6.2
[+] Joomla ≥ v2.5.18
[+] PHPass' Portable Hash

$ ./hashid.py -mj '$racf$*AAAAAAAA*3c44ee7f409c9a9b'
Analyzing '$racf$*AAAAAAAA*3c44ee7f409c9a9b'
[+] RACF [Hashcat Mode: 8500][JtR Format: racf]  
05 Dec 13:02

‫چگونه ویدئو های Embed شده را از طریق ابزار f12 مرورگر ها دانلود کنیم

by مهدی ملائیان

How to download embedded videos with F12 Tools in your browser 

05 Dec 12:34

حالا صد در صد پونصد سوپرکامپیوتر سریع جهان از لینوکس استفاده می کنن

by جادی

لینوکس که ۲۶ سال قبل به دنیا اومد و دائما در حال گسترش قلمرو خودش است. حالا هم تاپ۵۰۰، اعلام کرده که همه ۵۰۰ سوپرکامپیوتر اول فهرست سریعترین سوپرکامپیوترهای جهان از لینوکس به عنوان سیستم عامل استفاده می کنن. دلایل این مساله پایداری، قابلیت گسترش و اسکیل شدن و البته آزاد بودن اونه. شایدم واقعا مهمترین چیز اون پشت، جامعه خوب نرم افزار آزاد باشه.

طبق آمار حدود ۱۵۰۰۰ برنامه نویس تا به حال روی کد کرنل کار کردن و همین امسال هر روز ۱۰هزار خط کد به کرنل اضافه شده، ۲۰۰۰ خط تغییر کرده و ۲۵۰۰ خط ازش حذف شده. فقط به این فکر کنین که به طور متوسط در هر ساعت کد کرنل ۸.۵ بار به روز می شه و فکر اینکه واقعا چه سیستم عامل دیگه ای ممکنه باهاش در تنوع و گستردگی کاربرد رقابت کنه رو از فکرتون بیرون کنین (:

نکته فرعی: حدود ۹۴ درصد از ۵۰۰ کامپیوتر سریع جهان، از پردازنده اینتل استفاده می کنن

21 Sep 07:59

‫datetime-picker شمسی مخصوص Angular

by وحید نصیری
npm install mds.angular.datetimepicker@latest --save

21 Sep 07:59

‫کتاب PHP Succinctly

by وحید محمّدطاهری

Known for its straightforward simplicity, PHP is an open source, general-purpose scripting language oriented for web development. In PHP Succinctly, author José Roberto Olivas Mendoza guides newcomers through PHP’s basics, which includes deployment, programming themes such as variables, decision making, arrays, functions, and databases, and the creation of a functional webpage that will connect to a database. By the end, you’ll be ready to join the vast community of PHP users around the world.

Table of Contents
  1. Introduction to PHP
  2. Deploying PHP
  3. PHP Basics
  4. Functions and File Inclusion
  5. Files and Databases
  6. A Contact List Website
  7. General Summary
  8. General Conclusions 
21 Sep 07:59

‫5 نکته برای بهبود کارآیی EF

by مهدی ملائیان

5 Entity Framework Performance Tips 

21 Sep 07:59

‫افزونه Settings Sync برای ذخیره و بازیابی تنظیمات vs code

by س محمدرضا برنتی

افزونه Settings Sync برای ذخیره و بازیابی تنظیمات سفارشی کاربر در ویژوال استدیو کد (vs code)
این افزونه اطلاعات تنظیمات سفارشی شما در ویژوال استدیو کد که در برخی موارد می‌تواند اطلاعات امنیتی باشد مانند اطلاعات ورود به sql server برای افزونه mssql را در یک فایل secret gist ذخیره می‌کند و تنها کافیست در گیت هاب حساب کاربری داشته باشید و یک توکن معتبر برای ساخت این فایل gist را بسازید و در اختیار این افزونه قرار دهید.

21 Sep 07:58

تله گارد

by مدیریت
امروزه با افزایش کاربرد پیام رسان تلگرام، تبلیغات مزاحم زیادی هم در حاشیه آن منتشر میشوند. به عنوان مثال ممکن است که در طول روز، به طور ناخواسته و بدون اجازه، بارها برنامه تلگرام شما برای عضویت در کانالها و…